Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PAKRACA

U požaru obiteljske kuće poginuo 92-godišnji vlasnik

požar
Foto: Pakrački list
21.01.2016.
u 10:27

Preminuli Ignjatija Skorupan bio je dugogodišnji predsjednik Mjesnog odbora Šumetlica

U požaru koji je jutros oko 6 sati izbio na obiteljskoj kući u Gornjoj Šumetlici kod Pakraca život je izgubila jedna osoba. Kako doznajemo, riječ je o 92-godišnjem vlasniku Ignjatiji Skorupanu.

Prema kazivanju susjeda, kuća je bila grijana na drva, pa je moguće da je do požara došlo nepažnjom vlasnika. Na intervenciju su izašli vatrogasci, policija i Hitna medicinska služba. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Pakraca, kojima je zbog gustog dima bio otežan pristup i izvlačenje tijela.

Preminuli Ignjatija Skorupan bio je dugogodišnji predsjednik Mjesnog odbora Šumetlica. Točan uzrok požara utvrdit će se očevidom.

>> U požaru u Županji izgorjeli strojevi, zgrada, stoka: Šteta do milijun i pol kuna

>> Požar u krugu Đure Đakovića, srećom, prošao bez ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije