Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

U požaru na vukovarskom bazenu izgorjela sauna

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
19.08.2018.
u 14:08

Poslije očevida znat će se što je uzrokovalo požar ali se već sa sumnja u instalacije

Danas je, nešto poslije 11 sati, u sauni Gradskog bazena u Vukovaru izbio požar u kojem je dio saune izgorio.

Prema navodima policije požar je izbio u 11.06 sati, a ugasili su ga vatrogasci JVP Vukovar. Poslije očevida znat će se što je uzrokovalo požar ali se već sa sumnja u instalacije.

U požaru nije bilo ozlijeđenih. Prema riječima ravnatelja Javne ustanove Sportski objekti Vukovar, koja upravlja i bazenom, Ivana Szabe dio saune koji je izgorio ubrzo će biti saniran.

- Pretpostavljamo kako se radi o kvaru na instalacijama. Odmah po pojavi dima oglasio se alarm i uključile se prskalice te je požar ugašen. Nije bilo ozlijeđenih što je najvažnije, a i bazen je nastavio normalno raditi, rekao je Szabo.

Inače, bazen u Vukovar otvoren je u ožujku 2017. godine i jedan je od najmodernijih bazena uopće u Hrvatskoj. Između ostaloga svojim korisnicima nudi i mogućnost korištenja saune.

>> Pogledajte video - Kako se građani nose s toplinskim valom

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar rubinet
rubinet
14:58 19.08.2018.

tko je postavio elektroinstalacije? netko iz Niš?

BL
bljak007
16:36 19.08.2018.

Projektiraj, tek da se zove projekt,ukradi na kvaliteti materijala, količini, i eto ti belaja. Gdje je tu bio nadzorni organ????

Avatar rubinet
rubinet
14:31 19.08.2018.

možda je neki neoprezni čiča pušio cigaretu niške fabrike duvana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije