Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Karancu

U požaru kuće u Baranji poginula 67-godišnjakinja

požar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
12.01.2017.
u 11:28

Osječko-baranjska policija izvijestila je kako je požar u Ulici Ive Lole Ribara buknuo oko 23,25 sati, u kojemu je jedna prostorija kuće u potpunosti izgorjela

U požaru koji je noćas oko 23 sata izbio u kući u baranjskom Karancu poginula je 67-godišnja Mariška Erdelji. U trenutku izbijanja požara na toj trošnoj kući takozvanoj ' nabijači' bio je i njezin unuk u dobi od 20-ak godina, s kojim je živjela.

- Nismo ništa čuli ni vidjeli osim vatrogasne sirene. Hladno je pa smo se svi zavukli u kuće - ispričali su nam susjedi.

Ni 12 sati nakon tragedije očevid još nije bio okončan pa čak ni izneseno tijelo nesretne žene te se stoga službeno još ne zna ni uzrok požara.

- Nazvao nas je unuk i dojavio požar no kada smo došli vatra je još uvijek gorjela ali vlasnica kuće već je bila mrtva. Unuk je stajao na dvorištu - ispričali su nam vatrogasci iz JVP grada Belog Manastira.

Na teren su izašla inače tri profesionalna i još devet dobrovoljnih vatrogasaca. Kako su nam opisali vatra je buknula u jednoj sobi koja je potpuno izgorjela, a proširila se i na drugu. Beživotno tijelo vatrogasci su zatekli između te dvije sobe. Pretpostavljaju kako je žena sama pokušala ugasiti požar i pri tome stradala. 

>> U požaru u stanu teško ozlijeđen 86-godišnjak, život mu je u opasnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije