Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio učenike

U potrazi za korijenima Toni Cetinski posjetio Cetingrad

cetinski
pixsell
14.01.2011.
u 15:45

Boravio je u općini zbog snimanja dokumentarne emisije Korijeni, s obzirom na to da je njegova prabaka rođena u Podcetinu

Dolazak popularnog pjevača Tonyja Cetinskog u Cetingrad još se prepričava u tamošnjoj osnovnoj školi. Boravio je u općini zbog snimanja dokumentarne emisije Korijeni, s obzirom na to da je njegova prabaka rođena u Podcetinu. Međutim, njegov posjet osnovnoj školi bio je pravo iznenađenje za sve.

Osnovci su dobili toliko željene autograme, a mnogima je za uspomenu ostala i zajednička slika. Ravnateljica OŠ Cetingrad Zorska Cindić kaže da je odmah bila spremna i novinarska grupa. Napravili su petominutni razgovor za emisiju Veliki odmor Radio Slunja. Dolazak Cetinskog u Cetingrad organizirali su dopredsjednik Udruge Cetin 1527 Ivan Mateša i povjesničar dr. Milan Kruhek.

Ključne riječi

Komentara 2

OV
over
21:59 14.01.2011.

bas da vidim kad se ona gomila budala sa rozge preseli ovdje :)

DU
Deleted user
00:23 15.01.2011.

over, pazi! :::: Da se presele KAMO a ne GDJE ... ako ti je stalo do hrvatskog i ako si Hrvat, nauči to: OVAMO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije