Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestali pomorac

U potragu za Mariom Bokom kreću najbolji forenzičari

Nestali pomorac
Foto: ''
1/4
05.11.2013.
u 23:05

Nakon Konferencije o trgovini ljudima, radnom i seksualnom iskorištavanju koja je u utorak održana u hotelu Esplanade na inicijativu Dragana Primorca dogovoren je stručni peteročlanom tim

U potragu za Mariom Bokom, 24-godišnjim pomorcem koji je prije gotovo pola godine nestao s broda Atlas koji se nalazio u teritorijalnim vodama Malezije nadomak Singapura uključiti će se jedni od najuglednijih forenzičara današnjice.

Nakon Konferencije o trgovini ljudima, radnom i seksualnom iskorištavanju koja je u utorak održana u hotelu Esplanade na inicijativu Dragana Primorca dogovoren je stručni peteročlani tim.

U njemu će se osim Primorca nalaziti Chris Asplen, bivši voditelj Ureda za politiku, znanosti i tehnologije Bijele kuće, Timothy Palmbach, direktor forenzičkog
programa na Sveučilištu New Haven, Henry Lee, prema mnogima najugledniji forenzičar današnjice i Mitch Holland, donedavni direktoro Instituta američke vojske.

>> Večernjakov Specijal: Pronađimo nestale

>> Pomorac Mario Boko (23) iz Solina nestao kod Singapura

>> 'Pišite vlastima u Singapuru da nam nađu sina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije