Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA
Povratak na članak

U poštu opljačkanu prošli tjedan večeras ponovno upali razbojnici

Ovoga puta u poštu su nešto prije 19 sati upala dvojica razbojnika i priča se ponovila - prijeteći pištoljem zatražili su novac, a prestrašena službenica im ga je predala.

Komentari 3

IS
istima
01:35 24.12.2010.

Jesul\' rekli kad će opet doći?..............

VL
MP
mpusiu0107
11:40 24.12.2010.

Eto...ukinuli ljudima božićnice i sudeći po porastu broja pljački zadnjih dana ljudi su ih odlučili sami uzet......pa si vi sad mislite kaj je isplativije

VL
OB
-obrisani-
12:41 24.12.2010.

Užas,naprosto užas.Trčim od pošte do mjenjaćnice i svugde sam zakasnio,,sve već opljačkano. Mislim da bi trebalo dijeliti brojeve ,kad je tko na redu,jer ovo je neizdrživo,pa dajte i meni ostavite nešto pobogu LJUDIIIIIIIIIII !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.