Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih tjedan dana nestale dvije osobe, jedan maloljetnik

nestali
Foto: Breim Brejta, nestali.hr
1/2
27.12.2013.
u 08:57

Policija još uvijek traga za Rasimom Barbarić Huskić, Joakimom Markovićem, Zvonkom Miholićem , Nikolinom Oršuš i Vesnom Petrić

U proteklih tjedan dana nestale su dvije osobe, od kojih je jedna maloljetnik. Policija još uvijek traga za Rasimom Barbarić Huskić, Joakimom Markovićem, Zvonkom Miholićem , Nikolinom Oršuš i Vesnom Petrić.

Braim Bejta (14) ima kestenjastu kosu, crne oči i ovalno lice. Braim se u nedjelju, 22. prosinca, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Milivoj Rončević (61) visok je 180 centimetara i slabije je tjelesne građe. Milivoj se u petak, 20. prosinca, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u šarenu košulju i bež hlače.

Ako ste vidjeli neku od tih osoba, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U proteklom tjednu nestalo je devet ljudi. Jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije