Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U posljednjih sedam dana nestalo pet odraslih i dvije maloljetnice

nestali, dragana slanicek
Foto: NENO
1/7
28.06.2013.
u 08:35

Rama Neđmije, Dragana Slaniček, Ivan Kiš, Jela Lončar, Mateja Porubić, Nenad Vučković i Monika Tomić osobe su koje su nestale u zadnjih sedam dana

Od 14 nestalih osoba iz prošlog tjedna, pronađeno je pet osoba. Policija još uvijek traga za Martinom Mašić, Valentinom Gašpar, Božidarom Ježom, Ivanom Ćosićem, Nikolinom Udorović, Lucom Šimić, Miom Ćosić, Anamariom Ćosić i Jelom Barbulović.

U posljednjih sedam dana nestalo je pet punoljetnih i dvije maloljetne osobe, javlja NENO.

Šesnaestogodišnja Rama Neđmije nestala je 24. lipnja u Budinščini. Visoka je 160 centimetra, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Rama je otišla s adrese Zajezda 31 u nepoznato. Bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice. Njena godišnjakinja Dragana Slaniček nestala je dva dana ranije u Bedekovčini. Visoka je 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu.

Dragana je posljednji put viđena na adresi Aleja Dragutina Domjanića 15, a nije poznato što je u tom trenutku nosila na sebi.

Ivan Kiš (26) nestao je u Višnjevcu 22. lipnja. Visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i slabije je tjelesne građe. Ima madež na lijevom ramenu.

Dan kasnije nestala je i 84-godišnja Jela Lončar s adrese Hreljin 24 u Bakru. Visoka je 160 centimetara, ima sijedu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je u trenutku nestanka bila odjevena.

Mateja Porubić (28) posljednji je put viđena 21. lipnja u Zagrebu u Vinogradskoj ulici na broju 29. Mateja je visoka 170 centimetra, ima crnu kosu i tetovaže na lijevoj ruci i prsima.

U Zagrebu je tri dana kasnije s iste adrese nestao i Nenad Vučković (46). On je visok 180 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnu odjeću i crne tenisice.

Monika Tomić (31) nestala je 23. lipnja s Otoka dalmatinskog u Sinju. Monika je visoka 180 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u duge crne hlače, bijelu majicu kratkih rukava i crveno-crne sandale.

>>U posljednjih tjedan dana nestalo 14 osoba, većinom mladih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije