Naslovnica Vijesti Crna kronika

U posljednjih sedam dana nestalo 11 osoba, 8 maloljetnika

Od osam nestalih osoba, pronađene su dvije osobe
07. veljače 2014. u 09:36 0 komentara 2937 prikaza
Foto: nestali.hr
Pogledajte galeriju 1/8

U proteklih sedam dana nestalo je 11 osoba, od čega osmero maloljetnika.

Od osam nestalih osoba, pronađene su dvije osobe. Policija još uvijek traga za Sultanom Alijem, Antonelom Barić, Ivanom Barušić, Davorkom Džijan, Zoranom Đurićem i Ana Marijom Radašinović.

Rasima Huskić Bobarić (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Rasima se u subotu, 1. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Nijemčanska 14 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Valentino Čont (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe.

Valentino se u utorak, 4. veljače, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Karmen Dubravec (50) se u petak, 31. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Diljska ulica 16 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Sunčica Ivančan (13) je visoka 172 centimetra, ima smeđu kosu i oči, ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Sunčica se u nedjelju, 2. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Vlašićka 23 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu zimsku jaknu s kapuljačom i krznenim ovratnikom, crne tajice i crne čizme.

Jasminka Kantić (40) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Jasminka se u subotu, 1. veljače, udaljila s adrese u Kašini, Reber 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu zimsku jaknu.

Valentina Pandža (17) je visoka 175 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Valentina se u subotu, 1. veljače, udaljila s adrese u Dardi, Hrvatske mladeži u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Jasmin Radonjić (15) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima ožiljak.

Jasmin se u petak, 31. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Zeleni Vrh 2 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, plavi donji dio trenirke i crne tenisice.

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Neđmije se u petak, 31. siječnja, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi plave traperice, plavu majicu i tenisice.

Kristina Skorupski (16) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Kristina se u petak, 31. siječnja, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, šarenu majicu i tenisice.

Rukija Zahirović (13) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Rukija se u subotu, 1. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice i bijele tenisice.

Mladen Žgela (38) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Mladen se u srijedu, 5. veljače, udaljio s adrese u Hercegovcu, Ladislav 160 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu majicu, crne hlače, smeđi prsluk i smeđu jaknu.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U proteklih sedam dana nestalo osam osoba, šestero maloljetnih

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.