Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK IDS-A
Povratak na članak

Boris Miletić: Sud je legalizirao ustaški pozdrav, zbog toga treba doći do smjene vlasti

Šef IDS-a Boris Miletić o koaliciji sa SDP-om, ali i stanju u društvu

Komentari 13

Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:44 05.06.2020.

Je li mu ostao na životu neki od najbližih suradnika u Puli ??

VL
PR
Praputnjak
11:33 05.06.2020.

Ne izdvaja samo Istra za Hrvatsku. Izdvaja svaki grad i svaka općina, samo neki bolje upravljaju svojom imovinom, a drugi manje uspješno. IDS se proslavo u prošlih desetak godina uništenjem Uljanika i pronevjerom milijardi kuna. Naravno, za sve im je uvijek kriv HDZ.

VL
IL
ilustrator
11:08 05.06.2020.

o brodogradilištu ništa. što je sigurno, sigurno

VL
CR
crocro
10:50 05.06.2020.

Da li je to gospodin koji zahtjeva autonomiju Istre pa je uvjetovao koaliciju koja će se boriti za prava Istre na proširenu autonomiju na razini države u državi? A sada SDP prihvatio sve ultimatume gospodina Miletića, pa ne znam što se može očekivati po pitanju realizacije plana autonomije Istre ako SDP sa svojim satelitima osvoji vlast. Itra je danas najrazvijenija Hrvatska regija, njezini političari stalno ističu da je zapostavljena i da je nazadovala u odnosu na druge regije. Koje to regije, molim lijepo? Da li možda zuapostavljenija i nerazvijenija od Slavonije, Like, Dalmacije i dr.? Najviše je Istra napredovala, najrazvijenija je regija u Hrvatskoj bez konkurencije a sada se žale da je netko koči u napretku. Pa traže samostalnost raziune države u državi. Što ovi političari misle, da su Hrvati ćoravi ili vesla sisali. Jasno im treba reći da se spuste na zemlju jer uzbunjuju Hrvatske građane iz ostatka Hrvatske. Hrvatska Istra je Hrvatska, ona treba napredak istoga inteziteta kao i druge regije koje su u tešpkom zaostatku i zanemarenosti, posebno Slavonija, Hrvatska žitnica i tvornica hrane. A ovi od Istre žele stvoriti zasebnu državu, svjesni su očito da su superiorno razvijeni pa da mogu biti samostalni i neovisni o ostatku Hrvatske. A s druge strane nameću državi da žele jo pomoći u napretku. Tko tu koga voza? Dokle će kukati i zahtjevati više i više, već sada su na razini razvijenosti minimalno Austrije ako ne i Njemačke, a ne žele se okrenuti iza sebe.

VL
JB
JOKI_BROKI
14:34 05.06.2020.

neko je legaliziro i pljacku u uljaniku, ids i spd se nisu protivili

VL
DU
Dudek
15:36 05.06.2020.

druže Miletiću ti i tvoje jednoumlje je opasnost za demokratsko društvo. Ti braniš drugima s sebi dozvoljaš. Da si u drugoj državi davno bi bio u pržunu.

VL
DU
Deleted user
19:35 05.06.2020.

Umjesto ZDS ovom bi više odgovarao za koku spreman.

VL
Avatar dado26
dado26
15:29 05.06.2020.

U Njemačkoj vojni simbol crni čelićni križ (Eiserne Kreuz)koristila Wehrmacht i dan danas koristi Bundeswehr na svim tenkovima i zrakoplovima . Pod tim simbolom zu iz zraka bobadirali London i sa tenkovima napali Rusiju. U Njemačkoj vojna kasarna nosi ime od jednog od najomiljenog Generala Hit..era imenom Erwin Rommel. To je njihova vojna tradicija koje se oni ne stide nitu su ih se odrekli i sve je legalno a nitko živ ne uspoređuje današnju Njemačku sa trećim rajhom.

VL
XM
xman100
18:43 05.06.2020.

Pozdravljao bi on i ljubičice bijela i ovaj ZDS samo da može još drpat po Uljaniku.

VL
DU
Deleted user
18:27 05.06.2020.

A kada dođe do smjene vlasti i on bude u toj vlasti onda će oni lijepo propisati kako i za što suditi! Tko ne bude sudio po njihovim željama i sam će na sud.

VL
MA
MarasG
19:00 05.06.2020.

U HR ce uskoro i dock do smjene vlasti ali tvoj ids i sup i dalje ce biti u sjeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.