Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

U posljednjih 7 dana nestalo 7 maloljetnika

nestali
Foto: nestali.hr
1/4
11.04.2014.
u 10:45

Gordana Feratović (15) nestala je u Osijeku 4. travnja kada se udaljila s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato.

U proteklih 7 dana nestalo je 7 osoba, priopćile su NENO Novosti, glasnik nacionalne evidencije nestalih osoba. Svi nestali mlađi su od 18 godina.

Antonela Barić (16) nestala je 7. travnja u Zagrebu gdje se udaljila s adrese Svetog Mateja u nepoznato.Visoka je 157 centimetara, ima ravnu plavu kosu, male plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. U vrijeme odlaska bila je odjevena u bijelu majicu, bijele hlače i bijele tenisice.

Gordana Feratović (15) nestala je u Osijeku 4. travnja kada se udaljila s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 161 centimetar, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Pamela Jurić (16) nestala je u Delnicama 8. travnja kada se udaljila s adrese Zapolje brodsko u nepoznato. Pamela je visoka je 180 centimetara, ima crnu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu majicu dugih rukava, uske traperice s bijelim zakrpama i crne tenisice.

Klein Petra Šorgić (17) nestala je Splitu 4. travnja kada se s adrese u Gundulićevoj udaljila u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena.

Marko Njegovan (16) nestao je iz Luga Samoborskog 7. travnja kada se s adrese Kneza Zdeslava u tom mjestu udaljio u nepoznato. Visok je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Kristijan Špehar (17) nestao je u Zagrebu 5. travnja kada se udaljio s adrese Maceljska ulica u nepoznato. Visok je 168 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Josip Zmajla (17) nestao je u Novom Vinodolskom 4. travnja kada se udaljio s adrese Antuna Mažuranića u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

>>Posljednjih tjedan dana 12 nestalih, od toga 8 maloljetnih

Ključne riječi

Komentara 1

EH
emina.hajdarpasicpelc
11:31 11.04.2014.

Zašto se o njima ne digne medijska frka kao što se pisalo/ izvještavalo o Antoniji Bilić?! Po čemu je Antonija bila bitnija od ostalih nestalih maloljetnika? Svi su oni zaslužili da ih se pronađe, a o vama novinarima ovisi koliko će se o njima pisati ili čuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije