Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list u Ateni

U posjedu smo dijela iskaza BBB-a sa suda u Grčkoj: 'Napali su nas, morali smo se braniti'

Matija Habljak/PIXSELL
05.12.2023.
u 12:27

Hrvatski navijači ostaju u grčkom pritvoru još najmanje pola godine sudeći po izjavi odvjetnika prve grupe navijača koji su u ponedjeljak na atenskom sudu dali iskaz pred sucem istrage. Sada se očekuje odluka tko izlazi iz istražnog zatvora, protiv koga će biti podignuta optužnica i tko ide na suđenje, a tko izlazi na slobodu, kazao je odvjetnik. Dotad će proći barem pola roka od 18 mjeseci, koliko istraga maksimalno može potrajati.

Komentara 22

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:05 05.12.2023.

Grci ,pogotovo huligani jos furaju film,svi fasisti ,samo oni ne. Eto ,sato su ganjali B.B.B.Takvi su i prema nama bili kad smo dosli na godisni jos 90ih. Gledali nas kao Naciste,al marke kad su vidjeli ipak sve zaboravili na brzaka. Takvi su i takvi budu i ostali. Bar njihovi nogmetni huligani na osvetu igraju.Povezanost Srba i Grka,ista prica kao da vi novinari to ne znate.Ortodoksno Krscanstvo ,moz mislit.

LE
Levanto
14:59 05.12.2023.

Oni su smjeli ići u Grčku i to nije zsbranjeno. Nesrića se dogodila, a izgleda da će im prišiti udruživanje u pravljenju zločina. Ako sud prihvati, to će biti za neke crni dani i možda godine.

BL
blackeder2022
20:12 06.12.2023.

Di su komentari,cenzore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije