Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčarenje

U posebno prepravljenom mercedesu prevozio 400 šteka cigareta

cigarete
Foto: PU SD
1/2
08.01.2010.
u 11:00

Željko V. (42) od ranije je poznat po krijumčarenju, a jučer je uhvaćen sa 400 šteka cigareta označenih markicama BiH koje su bile namijenjenen ilegalnome hrvatskom tržištu.

SPLIT - Policija je na autocesti blizu odmorišta Mosor jučer ujutro uhitila Željka V. (42) koji je u mercedesu bosansko-hercegovačkih oznaka prevozio 400 šteka cigareta označenih markicama BiH.

Utvrđeno je da je vozilo ukradeno na području Zagreba, prevezeno u BiH gdje je prepravljeno za prijevoz krijumčarene robe. Cigarete koje su bile namijenjene prodaji na ilegalnom hrvatskom tržištu predane su splitskoj carinarnici.

Željko V. policiji je od ranije poznat po krijumčarenju, a nakon obrade je uz kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora priveden istražnom sucu.

Policijska akcija zapljene cigareta provodi se od 24. prosinca, a rezultirala je zapljenom 1700 šteka cigareta koje su pronađene u automobilima visoke klase posebno prepravljenima za krijumčarenje.

Materijalna šteta pričinjena ovakvim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 300 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:19 08.01.2010.

Ajde što je švero pljuge, pa to je nacinalni sport - nego di ćeš u ukradenom autu ?

IZ
izbrisan
07:58 09.01.2010.

Sigurno jos jedan glasac HDZ-a iz \"dijaspore\"

UD
udrimuski
09:48 09.01.2010.

i ja sam došao zbog slike, ako imate molim da mi pošaljete na mail svercam.und.kradem@malo.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije