Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

U ponedjeljak otvorenje ceste Sveti Križ - Prelog

'18.12.2012., Podbrest- Mjestani Podbresta i Svetog Kriza ugrozeni zbog pojacanog prometa nakon zatvaranja ceste Sveti Kriz- Prelog.  Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
31.05.2013.
u 12:43

Projektom je predviđeno proširenje kolnika sa 6,20 na 7,10 metara, te ispravljanje geometrijske karakteristike zavoja

 

Na radost vozača koji su mjesecima morali koristiti zaobilazne pravce, ali i mještana Podbresta, Svetoga Križa i Otoka koji su trpjeli pojačani promet kroz njihova sela, u ponedjeljak će napokon u promet biti puštena dionica državne ceste D20 od Svetog Križa do Preloga. U sklopu programa izvanrednog održavanja državnih cesta, obnovljen je kolnik dužine pet kilometara.

Projektom je predviđeno proširenje kolnika sa 6,20 na 7,10 metara, te ispravljanje geometrijske karakteristike zavoja. Radovi su započeli 31. listopada prošle godine.

Izvođač radova je zajednica ponuditelja Tegra Čakovec i Pavlic-asfalt-beton iz Goričana, a u cjelosti ih financiraju Hrvatske ceste u iznosu od 11,7 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije