Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO LORENCIN:

'U ponedjeljak će biti objavljen poziv investitorima za Kupare'

Darko Lorencin
Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2014.
u 16:30

Lorencin je rekao da svaki dan rade na projektu Bjelolasice: "Traži se atraktivni investitor"

- Mi smo imali sjednicu NO. Uprava banke je postupila po svim pravilima - tim je riječima ministar turizma Darko Lorencin u razgovoru za Media servis komentirao slučaj Branka Šegona, pomoćnika ministra financija Slavka Linića. Zaključio je da za smjenu koju je jučer najavio premijer Zoran Milanović treba pitati Linića. Linić je u međuvremenu podnio zahtjev za Šegonovim razrješenjem.

Lorencin je najavio i da će u ponedjeljak biti objavljen poziv investitorima za Kupare. Rekao je da svaki dan rade na projektu Bjelolasice.

- Traži se atraktivni investitor, a cilj je spoj morskog i planinskog turizma - rekao je Lorencin.

Komentirajući odnose SDP-a i njegovog IDS-a, Lorencin je rekao kako "apsolutno nalaze zajednički jezik". Rekao je da bi Zakon o strateškim investicijama trebao dati odgovore na barijere s kojima su se susretali investitori. Dodao je da sve ovisi o kvaliteti ponude te da su svi investitori ravnopravni.

- On ne derogira niti jedan zakon koji regulira pomorsko dobro ili bilo što drugo. On je namijenjen da povezuje praznine, da povezuje administraciju u jedan suvisao proces - rekao je Lorencin o zakonu.

Komentara 3

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
16:49 31.01.2014.

Mislim da bi trebalo smijeniti kompletnu upravu NO-a jer ako je sve bilo po pravilima kako kazu (a svi znamo da nije) onda tu ima jos vise sumnjivih radnji nego se to cini. Trebalo bi provjeriti sve kredite od kada je HBOR-a i potrpat u zatvor sve za sto se dokaze da je bilo mimo pravila. Naravno uz naplatu stete sa njihovom kompletnom imovinom blize rodbine.

MM
MI-MA
21:24 31.01.2014.

Pokušaj da ne budu investitori sa istoka, jest da oni daju dobru proviziju ali im se nekad i zalomi, primjer HŽ.

DH
dalibor.hren
21:56 31.01.2014.

Zar je Lorencin živ? Mislio sam da ga je zadnjih mjeseci popapala noć...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije