Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELA SEZONA BERBE
Povratak na članak

‘U poljoprivredi angažirati i one koji su sad ostali bez posla’

Iz Ministarstva poljoprivrede kažu kako im zahtjev za izdavanje propusnice za sezonske radnike treba podnijeti nositelj OPG-a, i to za svakog sezonca pojedinačno.

Komentari 2

TH
than
01:15 10.04.2020.

Nit' će biti kupaca za te jagode, nit' će ih itko brati. Bolje sjediti za 4000 kuna nego trgati leđa za iste pare. Da je država bila pametna ne bi davala 4000 kuna za sjedenje i blejanje (oliti očuvanje radnih mjesta kako se to kod nas naziva), već bi davala i 5000, ali da se radi. Ima posla koliko želiš. Od zemlje koja se treba krčiti, preko kanala koje treba kopati pa na dalje... Ima posla samo po Slavoniji koliko želiš, kada se već daju novci. Ali valjda je ovako bolje. Pare idu, niko ne radi... Na kraju će biti rezultat jedno veliko ništa.

VL
Avatar ElizabethJO85
ElizabethJO85
02:09 10.04.2020.

Elizabeth, 28. w­­w­­w­­.­­k­­i­­s­­s­­t­­o­­k­­.­­c­­o­­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.