Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar ulov policije

U podu kombija našli 1,2 kg kokaina

04.09.2015., Zadar - Nacelnik PU Zadarske na izvanrednoj konferenciji za medije prezentirao je uspjesno okoncanu akciju zapljene preko kilograma cistog kokaina. Droga je pronadjena u vozilu njemackih registarskih oznaka na odmoristu Nadin na autocesti A1.
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
05.09.2015.
u 13:45

Kombijem je upravljao Z.K. (45), a osim njega u kombiju je bilo još nekoliko osoba, koje su mu trebale poslužiti kao paravan.

Oko 1,2 kilograma kokaina, izrazito visoke čistoće, čija se vrijednost procjenjuje na oko milijun i pol kuna, zaplijenila je zadarska policija u srijedu oko 21 sat na autocesti A1 kod odmorišta Nadin.

Naime, tamo su zaustavili kombi njemačkih oznaka, a pas za detekciju droga nanjušio je kokain koji je bio skriven u podu kombija, točnije u spremniku za akumulator. Kombijem je upravljao Z.K. (45), a osim njega u kombiju je bilo još nekoliko osoba, koje su mu trebale poslužiti kao paravan. On ih je, naime, taksirao iz Frankfurta do Posušja za 100 eura po osobi. Putnici su bili šokirani kada je pretragom kombija nađena droga, a policija ih je pustila nakon što je ustanovljeno da o kokainu nisu ništa znali. Z.K. je priveden u policiju na ispitivanje, a čeka ga i dovođenje pred suca istrage.

Tomislav Kristić, šef kriminalističke policije PU zadarske, kazao je kako ta akcija policije dokazuje da dileri u Zadru neće mirno spavati.

>> U Tihom oceanu zaplijenjen kokain vrijedan 181 milijun dolara

Komentara 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:03 05.09.2015.

A na brodovima?

HR
hrc001
15:19 05.09.2015.

Znaci Kalmeta i onajsudac Sinkovic idu u nutra ko drugi, jedino ako Karamarko neda sad pred izbore.

Avatar komentator.zgb
komentator.zgb
09:00 06.09.2015.

Koja je to tipa kombija da ga kupim.. Možda je to izolacija protiv buke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije