Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

U podrumu pronašli lažni zid, a ono što se iza njega skrivalo još ih je više iznenadilo

Pronašli su nekoliko desetaka prašnjavih staklenih boca i glinenih vrčeva s alkoholom iza lažnog zida koji su otkrili građevinari prilikom obnove kuće
29. srpnja 2021. u 13:03 3 komentara 69983 prikaza
Foto: Kdwk Leung/Unsplash

Ian Sutherland i njegova djevojka Alexa Lee iznenadili su se kada su prije nekoliko godina vidjeli što se skriva u kući koju su tek kupili u američkoj saveznoj državi Massachusetts.

Iluminati SKRIVENI INTERESI Tajna društva - nevidljiva ruka koja vlada svijetom ili...

Par je kupio kuću u gradu Quincyju u američkoj saveznoj državi Massachusetts. Kako su otkrili medijima nakon kupnje, vjeruju da su pronašli zalihe alkoholnih pića još iz doba prohibicije. Pronašli su nekoliko desetaka prašnjavih staklenih boca i glinenih vrčeva s alkoholom iza lažnog zida koji su otkrili građevinari prilikom obnove kuće.

Zid se nalazi u podrumu kuće u koju se par preselio iz Connecticuta. Neke od 56 boca još su sadržavale tekućinu za koju se vjeruje da je pivo i domaća rakija, no u trenutku pronalaska imale su miris po vinu odnosno kiselosti.

Da smo prije znali... Otkrila 'tajni' pretinac u perilici rublja i ostala oduševljena njegovom svrhom: Imate li ga i vi?

Čelnik povijesnog društva u gradu Quincy nije odmah mogao procijeniti koliko su boce stare.

Inače, u tom gradu prodaja alkohola zabranjena je 1880. godine, a kuća je izgrađena 1910. 

Dostava paketa
ŽRTVA PREVARE
Osječanin naručio mobitel pa se neugodno iznenadio kada je vidio što je u paketu
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti
  • Stipan:

    Zar nije u vrapču…

  • Mcro:

    Nije to ništa, moj djed na baušteli raskrčivo neki dvorac, vilu tako neš uglavno neki njemački plemić.. Trebalo još širit podrum za vinariju.. Srušili zid, a iza vina.. Sve bilo ono gusto vino, kad sipaš ko karamela.. Nemogu nać nigdje ... prikaži još!je zaboravio sam kako se naziva taj tip vina, neka neko napiše ako zna (nije pokvareno vino), uglavno dva mjeseca su to pili, a samo jedno je koštalo ko bačva dvije ovih običnih.. Od toga svega donio je kući par vješalica od tog plemića za jakne u predvorju.. Mjed, neki valjda vuk, loš kalup u izradi.. A mogo je prodat ta vina i mirovina..