Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO U JEZERU

U Podravini se utopio 23-godišnjak: Prijatelji su pokušali pomoći, ali bezuspješno

Bošnjaci,utapanje,očevid
Davor Javorovic/PIXSELL
11.07.2021.
u 20:15

Mladić je iz Bjelovara i nogometaš je NK Galovca

Na poznatom kupalištu Molve u jezeru Čingi lingi prije nekoliko sati utopio se 23-godišnji mladić iz Bjelovara. Prlikom kupanja u jezeru njegovo je tijelo odjednom nestalo. Prijatelji su pokušali pomoći, ali bezuspješno.

Mladić je iz Bjelovara i nogometaš je NK Galovca. Nažalost, ova vrsta tragedije na Molvama nije rijetkost zbog virova koji se stvaraju pod vodom.

Posljednji slučaj dogodio se 2019.  godine kada je život izgubio 11-godišnji dječak.

Ključne riječi

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
20:37 11.07.2021.

Umjetna jezera nastala iskapanjem šljunka. Vrlo opasna i za dobre plivače. U mladosti kad smo išli na kupanja na ta jezera roditelji su uvijek pazili na nas i uvijek upozoravali na opasnosti. Pitam se danas da li su ljudi uopće svjesni opasnosti.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
10:24 12.07.2021.

Koja nepismenost. Na poznatom kupalištu Molve u jezeru Čingi lingi Molve je selo između Virja i Ždale. A izletište sa kupalištem je Čingi lingi. Čingi Lingi je umjetno jezero nastalo iskopavanjem šljunka koje se nalazi s lijeve strane ceste Molve – Repaš udaljeno oko 3 km od mjesta Molvi i 1,5 km od Repaškog mosta. Gledam i na drugim portalima N1, HRT nepismeni novinari, napišu na jezeru Čingi lingi utopio se. Kako se može utopiti na jezeru? U jezeru.

PL
posten_lopov
09:19 12.07.2021.

Ciganska je tuga pregolemaaaaa jer plivati ne zna, a slauha nemaaaaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije