Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajićevo izvješće
Povratak na članak

U Podravini premalo lopova pa se ukida državno odvjetništvo

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić u izvješću Saboru otkrio je da u Podravini nema kriminalaca pa im ne treba vlastito tužiteljstvo

Komentari 5

Avatar tkozna
tkozna
10:18 16.11.2010.

Znaš onu narodnu:\"ruka ruku mije\" ili još bolju\"Vrana vrani oči ne kopa\"! Hrvek nasankali su te i nasapunali. Mislim da se treba ukinuti ono što ne radi i tako se smanje nepotrebni troškovi.

VL
VI
vidovit
15:56 16.11.2010.

Mladen Bajić otkrio u izvješću Saboru: U Podravini premalo \"lopova\" pa se ukida državno odvjetništvo.To i je največi problem ,Zato ni nemamo ,auto-cestu prugu lokalnu televizuju i još mnogo toga jer PODRAVSKA JAL je jača od bilo kakvih\" lopova\".

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
16:38 16.11.2010.

strašno. pa u županiji nema lopova. a kad se malo bolje pogledaju ove dvije face pitam se uašto ih se ne proglasi lopovima jer fakat tak izgledaju.... i sudite ih u vinkovcima ili požaravcu ako baš hoćete....

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
16:40 16.11.2010.

u toj smiješnoj županiji jedino koprivnici bjelovar nije bliže svima ostalima je. i koprivničkom i križevačkom kraju. zato najbolje da se koprivnica sudski priključi nagykanizsi.... a onaj smiješni gradonačelnik koji bi da mi cijela hrvatska nekog vraga daje bude mađarski herceg....

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
17:30 16.11.2010.

kojem idijotu smeta da se i sud i policija i sve moguće i nemoguće inspekcije odsele k vragu osim njima samima. sretan vam put ŽDO, SUD, INSPEKTORATI, PU, MUP i slična bando lopovska koja ste na grbači svima nama ii kradete svojim neradom toliko da to više nitko živ ovdje ne može popraviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.