Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija u Požegi

U Plamenu smrtno stradao radnik Zdravko Stjepanović

vatrogasci,požega,požar (1)
Dušan Mirković/PIXSELL
11.07.2013.
u 11:28

U eksploziji je nastradalo još troje radnika, od kojih je najteže ozljede zadobio 33-godišnjak.

U tehnološkoj eksploziji peći za taljenje u požeškoj tvrtki Plamen koja se dogodila jučer u 19.06 sati smrtno je stradao 58-godišnji Zdravko Stjepanović iz naselja Treštanovci u općini Jakšić. U eksploziji je još nastradalo troje radnika, od kojih je najteže ozljede zadobio 33-godišnjak. 

– On je nakon stabilizacije općeg stanja upućen na daljnje liječenje u Centar za opekline. Opečeno mu je oko 25 posto površine tijela, a uz to ima još i tešku tjelesnu ozljedu glave. Dvojica su ostala na liječenju u našoj bolnici od kojih jedan ima frakturu tri rebra, opekline od prvog to trećeg stupnja manje površine. Najmanje ozlijeđena osoba (26) ima nešto opeklina od prvog do trećeg stupnja – kazao je dr. Ljubo Begić, voditelj Odjela kirurgije Opće županijske bolnice u Požegi.

Uzrok eksplozije još uvijek se ne zna. – Danas je nastavljen policijski očevid u pogonu tvornice Plamen. Državni odvjetnik zatražio je stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić koji su se jutros pridružili policijskim službenicima koji su još jučer započeli očevid. Tijekom dana očekujemo da će biti završen očevid pa ćemo saznati što je uzrok eksplozije – kazala je Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave Požeško-slavonske.

>>Eksplozija u požeškoj tvrtki Plamen – jedna osoba poginula!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije