Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakše ozlijeđena

U Petrinji majku udario čekićem u glavu

policija (1)
Marijan Susenj/PIXSELL
23.09.2013.
u 13:58

U subotu 21. rujna oko ponoći na Trgu bana Josipa Jelačića u Dvoru 37-godišnji muškarac, pod utjecajem alkohola od 1,82 promila, nakon međusobnog verbalnog sukoba nožem je u podlakticu ubo 29-godišnjaka

Protekle subote dogodila su se dva fizička sukoba u Sisačko-moslavačkoj županiji. U večernjim satima u podrumu obiteljske kuće u Petrinji 24-godišnji mladić čekićem je dva puta udario u glavu 46-godišnju majku, a potom se udaljio. Ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć pružena je u sisačkoj bolnici gdje je utvrđeno da je riječ tek o lakšoj tjelesnoj ozljedi. Mladić je uhićen u nedjelju u prijepodnevnim satima te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U subotu 21. rujna oko ponoći na Trgu bana Josipa Jelačića u Dvoru 37-godišnji muškarac, pod utjecajem alkohola od 1,82 promila, nakon međusobnog verbalnog sukoba nožem je u podlakticu ubo 29-godišnjaka, koji je također bio pod utjecajem alkohola od 1,17 promila. Nož je potom bacio u grmlje gdje su ga policijski službenici i pronašli. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu pružena je u Domu zdravlja Dvor gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 37-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.  

>> Vukovarska policija intervenirala u 297 slučajeva obiteljskog nasilja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije