Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propali pregovori

U petak štrajkaju stjuardese i dio pilota Croatije Airlines

avion
Sanjin Strukić/Pixsell
06.07.2010.
u 17:19

Jedan od problema je što nemaju predviđeno vrijeme za pauzu, kažu u Sindikatu kabinskog osoblja zrakoplova.

Stjuardese i dio pilota štrajkat će u petak od 6 sati, najavio je Sindikat kabinskog osoblja zrakoplova (SKOZ).

- Od 40-ak letova koliko ih u petak ima Croatia Airlines, poslodavac može pokriti najviše pola sa 20 posto ljudi koji su obvezni raditi u štrajku - ocijenio je Hrvoje Humek iz SKOZ-a.

Razlozi štrajka jednaki su onima od početka godine, kada se također najavljivao štrajk u CA, pregovori ni mirenje nisu uspjeli. Naime, kabinsko osoblje neprestano dobiva raspored letenja čak i samo sat vremena prije leta, a nema ni predviđeno vrijeme za pauzu, poručuju iz sindikata.

Komentara 10

Avatar sebastian
sebastian
20:21 06.07.2010.

Naime, kabinsko osoblje neprestano dobiva raspored letenja čak i samo sat vremena prije leta, a nema ni predviđeno vrijeme za pauzu, poručuju iz sindikata. TIPICNO U OVOJ BANANI, RADE SA PERSONALOM ISTO STO DRZAVA SA NARODOM, ZANIMA ME STA ONI ZARADE....!!!!

MY
mycropht
20:25 06.07.2010.

Najbolje da se avion zaustavi 15 minuta u zraku pa da konob... pardon stjuardese popiju kavicu.

OB
-obrisani-
19:56 06.07.2010.

Aj dobar konobar moze tri stjuardese zamijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije