Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

U pet minuta izazvao dvije nesreće, u drugoj poginuo

prometna nesreća (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
16.10.2012.
u 10:11

Jučer oko 20.45 sati poginuo je 61-godišnji poduzetnik G. B. Samo pet minuta prije izazvao je sudar s autobusom

Šezdesetjednogodišnji poduzetnik G. B. jučer je u razmaku od samo pet minuta sudjelovao u dvije prometne nesreće na području Dubrovačko-neretvanske županije. Prva je prošla samo s materijalnom štetom, a u drugoj je G. B. smrtno stradao.

Muškarac je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se kroz naselje Lozica kada je u 20.40 sati izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo ulijevo i udario u bočni dio gradskog autobusa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak. Nakon prve nesreće 61-godišnjak je nastavio s vožnjom u smjeru Stare Mokošice, gdje je oko 20.45 sati dolaskom do Ulice uz jadransku cestu, kod kućnog broja 10, iz zasad nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo ulijevo i udario u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 61-godišnji vozač, dok su vozač i 32-godišnji putnik iz drugog auta teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom, tijelo smrtno stradalog prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice radi obdukcije. O ovoj prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Ključne riječi

Komentara 5

HO
Hortator
10:43 16.10.2012.

Bio je pijan šta drugo .... i zašto se štiti punoljetnik nekim inicijalima ... ioako svi znaju o kome se radi .... nažalost alkohol je pravo sranje i treba koristiti taxi u takvim situacijama.

OB
-obrisani-
10:44 16.10.2012.

16.10.2012. u 10:35h Bandit je napisao/la: Šezdesetjednogodišnji poduzetnik G. B-------------Dali je to ljudsko bice ili neki model auta to poduzetnik.. ====================== Ti još uvijek neznaš što je to "poduzetnik " ?? POgledaj pod -Todorić

DO
dogeatdog
11:21 16.10.2012.

Uz dužno poštovanje prema svim žrtvama ove tragedije, nije mi jasno čemu naglašavati da je taj nesretnik bio poduzetnik (ili gospodarstvenik,kako piše u jednim drugim novinama) ,kakve to veze ima sa ovim događajem? Ovdje je čovjek sudjelovao u izazivanju teške prometne nezgode sa smortnom posljedicom, i nikakve veze nema da li je bio ovo ili ono,da bi se to moralo posebno naglašavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije