Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVI PRIZOR

U parku u Prelogu objesili razderanog zeca s porukom o izborima na šapi

zec
Foto: emedjimurje.hr
1/3
28.12.2014.
u 13:00

U poruci obješenoj na šapi zeca pisalo je: "I jo bi glasal ali ste me slekli i pojeli krivolovci sramota"

Građane međimurskog grada Preloga šokirao je prizor razderanog zeca s porukom na šapi kojeg je netko objesio u gradskom parku. Kako piše portal emedjimurje, preloška policija o gnjusnom je činu dobila dojavu u noći sa subote na nedjelju.

U poruci obješenoj na šapi zeca pisalo je: "I jo bi glasal ali ste me sliekli i pojeli krivolovci sramota". Što su počinitelji time željeli poručiti ne zna se, a policija za njima traga.

Fotografije uz dopuštenje preuzete s portala emedjumurje.hr

Ključne riječi

Komentara 18

UN
una1
14:10 28.12.2014.

Jadno i ružno,neovisno o kome se radi.Bljak!

KA
KAMASUTRA
10:10 29.12.2014.

medimurci i zagorci sram vas bilo , vidi se de vas domovinski rat nije ni okrznul I nemojte vise plakati de nemate gdje delati ,nema vise cacica da vas zaposli na obnovi razrusene Hrvatske Morat ce te okrenuti proizvodnji tuduma ili crvenih kapica u varteksu i mtc-u

HL
hlibit
13:47 28.12.2014.

zec!...gadisss mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije