Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol Socijaldemokrata
Povratak na članak

U pandemiji najviše su bila ugrožena prava na zdravlje, rad i slobodu kretanja

U razdoblju pandemije posebno su bila ugrožena i ograničena neka ljudska prava, poput prava na zdravstvenu zaštitu, odnosno na zdravlje, pravo na rad te pravo na slobodu javnog okupljanja i slobodu kretanja – kazala je pučka pravobraniteljica Tena Šimonović Einwalter,

Komentari 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
12:11 29.06.2022.

Neka prava??? Ako maknemo pravo na zdravstvenu zaštitu, odnosno na zdravlje, pravo na rad te pravo na slobodu javnog okupljanja i slobodu kretanja, kaj ostane? E ljudi moji.... Mene više zanima tko bude za to odgovarao!

VL
JA
Jania
12:16 29.06.2022.

Sramota. Pučka pravobraniteljica prespavala dvije godine plandemije tijekom kojih nije imala nikakvih primjedbi na tzv. "mjere". Ovih dana je objavljeno da broj samoubojstava među djecom veći od 50% - izravna posljedica "mjera". SZO-vim plaćenicima treba suditi za počinjeni zločin. Znali su dobro što rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.