Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Pančevu umro 32-godišnjak od svinjske gripe

gripa
Filip Brala/Pixsell
02.01.2010.
u 12:10

On je četvrta žrtva svinsjek gripe u Pančevu, a do sada je Srbiji potvrđeo 617 slučajeva obiljenja od gripe izazvane virusom A H1N1 dok je 55 umrlih.

BEOGRAD- Srbijanski mediji javljaju da je u bolnici u Pančevu danas umro
32-godišnjak koji je imao simptome svinjske grip, a prije nekoliko dana je
preživio infarkt.

On je četvrta žrtva svinsjek gripe u Pančevu, a do sada je u Srbiji potvrđeo 617 slučajeva obiljenja od gripe izazvane virusom A H1N1 dok je 55 umrlih.

Prvi smrtni lsučaj u Srbiji zabilježen je 21. listopada 2009. u Kliničkom centru u Kargujevcu kada jeu mrla pacijsntica iz okoline kraljeva, a prvi slučaj oboljenja evidentiran je u Beogardu 24. lipnja prošle godine i to kod 29-godišnjaka koji se zarazio za boravka u Argentini, ali on se uspješno oporavlja, javljaju srpski mediji.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miletranzicija
17:31 03.01.2010.

Nije @igla nego trba potrositi zalihe koje su nam uvalili.No, bez veze, narod ce svakako platiti!Usput da pitam ko je u HR uvezo vakcine?Sigurno ste culi da Francuzi prodaju svoj visak vakcina.E pa nije nego, mozes biti mali i pametan,ali kad si mali i glup onda je to katastrofa.Sve jedno veliki dobro zive od katastrofe.

OB
-obrisani-
16:27 02.01.2010.

Ovaj clanak pisan je sigurno u alkoholiziranom stanju: \" BEOGRAD- Srbijanski mediji javljaju da je u bolnici u Pančevu danas umro 32-godišnjak koji je imao simptome svinjske grip, a prije nekoliko dana je preživio infarkt. On je četvrta žrtva svinsjeksjek gripe u Pančevu, a do sada je u Srbiji potvrđeo 617 slučajeva obiljenja od gripe izazvane virusom A H1N1 dok je 55 umrlih. Prvi smrtni lsučaj u Srbiji zabilježen je 21. listopada 2009. u Kliničkom centru u Kargujevcu kada jeu mrla pacijsntica iz okoline kraljeva, a prvi slučaj oboljenja evidentiran je u Beogardu 24. lipnja prošle godine i to kod 29-godišnjaka koji se zarazio za boravka u Argentini, ali on se uspješno oporavlja, javljaju srpski mediji.\" SRETNA NOVA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije