Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natalija Fileva

U padu zrakoplova poginula jedna od najbogatijih žena u Rusiji

Pad zrakoplova u Njemačkoj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.04.2019.
u 09:46

Prema časopisu Forbes, Fileva (55) je imala bogatstvo od 600 milijuna dolara te je bila glavni dioničar zrakoplovne kompanije S7, poznatije kao Siberia Airlines

Natalija Fileva, jedna od najbogatijih žena u Rusiji i suvlasnica druge najveće ruske zrakoplovne tvrtke, poginula je nakon što se u Njemačkoj srušio njen privatni zrakoplov.

Zrakoplov je pao prilikom slijetanja u zračnu luku Egelsbach pokraj Frankfurta. Uz Nataliju, poginuli su pilot i još jedna osoba, a još uvijek se ne zna uzrok pada zrakoplova.

Prema časopisu Forbes, Fileva (55) je imala bogatstvo od 600 milijuna dolara te je bila glavni dioničar zrakoplovne kompanije S7, poznatije kao Siberia Airlines, prenosi BBC.

Iz tvrtke su izrazili sućut obitelji te su u priopćenju naveli kako nesreću istražuju ruske i međunarodne vlasti. 

Prilikom dolaska na mjesto pada policijski automobil sudjelovao je u prometnoj nesreći, gdje se sudario s drugim automobilom. Pritom su poginule dvije osobe, a tri su policajca zadobila teške tjelesne ozljede.

Pad zrakoplova u Njemačkoj
1/8

Komentara 18

DU
Deleted user
11:41 01.04.2019.

Da to kojim slučajem nije Volođino maslo?

AA
aabbcc
22:07 01.04.2019.

600 milijuna dolara__ a ko su sretni dobitnici?__600 milijuna dolara

ST
Stipan
16:48 01.04.2019.

Možda se Vladimiru zamjerila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije