Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manipulacija

U online-anketi časopisa Time osoba godine Kim Jong-un

kim jong-un
AFP/PIXSELL
14.12.2012.
u 12:35

To ne znači da će Kim Jong-un zbilja i biti osoba godine tog časopisa jer krajnju odluku donose urednici, a objavit će je 19. prosinca

Prema glasovima čitatelja na internetu osoba godine časopisa Time je Kim Jong-un, donosi Yahoo News. Za njega je u online anketi glasalo 5.,6 milijuna glasača. Međutim, to ne znači da će Kim Jong-un zbilja i biti osoba godine tog časopisa jer krajnju odluku donose urednici, ne čitatelji, a objavit će je 19. prosinca.

– Iako o izboru ne odlučujemo prema rezultatima ankete, uvijek je zanimljivo koji kandidati završe na vrhu – kazala je izvršna urednica časopisa Radhika Jones u blogu u kojem su objavljena imena  pobjednika. No to nije sve. Naime, sjevernokorejski vođa dospio je na vrh liste jer su kao i prijašnjih godina korisnici internetskog foruma 4chan pokrenuli kampanju kako bi manipulirali glasovima.

Podsjetimo, nedavno je i satirični list Onion proglasio Kim Jong-una najseksi muškarcem u 2012. godini.

>> Nisu shvatili šalu pa proglasili Kim Jong-una najseksi muškarcem

Ključne riječi

Komentara 4

IS
istinito
14:53 14.12.2012.

Ili je blesav ili ima muda.

NE
Nepokolebljiv
23:27 14.12.2012.

Ne bih komentirao legalnost "demokratski" izabranog predsjednika (koga je izabrao njegov tatica a ovoga djedica) nego mi nije jasno sta je u glavama onih koji su ga izabrali "osobom godine". Da li su im lubanje ispunjene palentom ili pire krumpirom ili cak necim trecim smrdljivim. Mentalno nestabilnim osobama vise paznje samo daje podstreka za biti jos ludima.

AS
asdasfasdg
10:25 15.12.2012.

Online glasovanje. Ha-ha. A u cijeloj zemlji 650 ljudi ima pristup internetu. DOBRA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije