Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Ogulinu pokopana hrabra trudnica Klara Sabljak

ogulin, pokop k. dujmic7
Foto: Boris Šćitar/PIXELL
1/12
17.01.2010.
u 17:44

Klarin suprug Zlatko, shrvan bolju tiho je plakao, tupo gledajući u lijes, dok je majka pokojnice jecajući zazivala “Klara, Klara nisi nam dala ni da se oprostimo od tebe”.

Od Klare Sabljak, trudnice koja je u subotu, kao i nekoliko dana prije njena nerođena beba, preminula od posljedica svinjske gripe, danas se,na mjesnom groblju u Ogulinu u tišini oprostila obitelj i petstotinjak mještana i prijatelja.

Klarin suprug Zlatko, shrvan bolju tiho je plakao, tupo gledajući u lijes, dok je majka pokojnice jecajući zazivala “Klara, Klara nisi nam dala ni da se oprostimo od tebe”.

Za Klarom pak najviše tuguju kćeri Viktorija (2) i Magdalena(4), djevojčice koje još nisu svjesne da se njihova mama nikada neće vratiti.

Komentara 3

MA
maderija
18:25 17.01.2010.

Iskrena sućut obitelji preminule.

SM
simune mali
18:49 17.01.2010.

buljim u computer i neznam sta da kazem!!!!! tesko je uopce ovakvo sto procitati, a kamoli dozivjeti...neka vam Bog da snage sve to izdrzati....

AU
autoritet
16:21 18.01.2010.

Bog joj dao pokoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije