Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paljba u baru

U obračunu narko bandi na sjeveru Meksika 15 mrtvih

Meksiko marihuana
AFP
22.04.2012.
u 19:53

Žrtve su stare od 25 do 72 godine, a policija je nakon pucnjave u baru pronašla 30 odbačenih šaržera od raznog vrsta oružja.

Petnaest osoba smrtno je stradalo, a jedna je teško ranjena u pucnjavi koja je zbog trgovine drogom u petak izbila u gradu Chihuahui na sjeveru zemlje, piše CNN.

Oružani obračun izazvalo je 10 maskiranih razbojnika koji su upali u jedan bar te otvorili paljbu prema prisutnima pri čemu su poginula i dva ugledna novinara. Riječ je o Hectoru Javieru Aguirreu Salinasu i Franciscu Javieru Moyji. Žrtve su stare od 25 do 72 godine, a policija je nakon pucnjave u baru pronašla 30 odbačenih šaržera od raznog vrsta oružja.

Sjever Meksika posljednjih je godina poprište mnogobrojnih sukoba između pripadnika različitih narko kartela, ali i policijskih trupa koje pokušavaju suzbiti njihovu djelatnost. U samo nekoliko godina ubijeno je više od 47.000 ljudi.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:44 22.04.2012.

Jedini izlaz je u potpunoj legalizaciji svih droga . Vec iduci dan sve narko bande bi nestale. Oni koji zele upotrebljavati droge to ce ciniti bez obzira na bilo kakve zakone. Barem meni bi bilo draze da njih droga kostaa 50 centi na dan unjesto $3,000. Na osnovu \"rata protiv droga\' oni koji to sve orkestriraju privredjuju milijarde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije