Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno ubojstvo

U Novom Sadu nasmrt pretučena manekenka (25)

pretučena manekenka,vladislava červenka
Blic
13.11.2012.
u 12:37

Na tijelu manekenke vidljive su brojne ozljede, a sumnja se da ju je ubio njezin 25-godišnji dečko Darijan Musić za kojim policija traga

Manekenka Vladislava Červenka (25) nasmrt je pretučena u Novom sadu, a njezino tijelo pronađeno je sinoć u naselju Liman, javlja Blic. Sumnja se da ju je ubio njezin 25-godišnji dečko Darijan Musić za kojim policija još traga.

– U stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu policija je pronašla beživotno tijelo 25-godišnje V. Č. – priopćili su u policiji.

Na tijelu manekenke vidljive su brojne ozljede, a dokazi pokazuju da se zločin dogodio tijekom popodneva.

Inače, žrtva je jedan od poznatijih modela u Srbiji, a radila je za brojne modne agencije. Njezino tijelo pronađeno je u stanu u kojem je živjela.

Komentara 6

IM
Immanuell
13:41 13.11.2012.

Ovo je iz ljubomore....

LI
liliZG
12:46 13.11.2012.

Ubojstvo iz ljubavi.....

JU
 JUMPER
13:45 13.11.2012.

- jel bi bila manje mrtva da se zločin desio u jutro ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije