Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezanje prava
Povratak na članak

U novom krugu pregovora s Vladom bit će 11 sindikata

O božićnici koja proračun košta 320 milijuna kuna resorni ministri morat će još pregovarati sa sindikalnim čelnicima

Komentari 11

KI
kikić7
23:19 16.09.2012.

16.9. Miklenić u vezi s ekonomskim prilikama u RH i financiranjem Crkve: "... samim ugovorima predviđeno je otvaranje pregovora o reviziji kad jedna strana mogne argumentirati da su se bitno promijenile prilike u odnosu na one u kojima su ugovori bili sklopljeni. Smatram da današnje prilike nisu bitno drugačije nego što su bile 1998. godine." Dakle, prosvjetari, nema straha ...

VL
KI
kikić7
23:23 16.09.2012.

Ne mogu se smanjivati prava onima koji uplaćuju za Crkvu, a da se ona koja samo dobiva ne dira ... u najmanju ruku nije moralno ... Crkva će sigurno reagirati i solidarno se odreći (sami kažu da je 160 mil. kapu u moru).

VL
KO
korisnik3
20:35 16.09.2012.

prije nego je dosao u vladu, ovaj mrsic je izgledao katastrofa. 10 mjeseci u vladi i vidi ga. fina frizura, lijepe naocale, fini sakoi... e narode za koga ti glasas...

VL
SP
splitskaljeta
20:54 16.09.2012.

Mirando Mrsić je uvijek bio gospodin. Odmjeren i pametan političar.

VL
SP
splitskaljeta
20:55 16.09.2012.

Dobro je da u pregovore s Vladom ulazi Sindikat Preporod.

VL
VE
Verdaanna
21:12 16.09.2012.

Žalosno je da se reže na plaćama prosvjetara, koji odgajaju nove generacije i među malobrojnima su koji još imaju i prenose temeljne ljudske vrijednosti. Od običnog učitelja do ravnatelja zahtjevi se povećavaju i radi se velikim tempom kao nikada prije,a ugled i financije su najlošije. Hitno se mora vrednovati rad i ne stavljati u isti koš učitelja- nastavnika i običnog državnog službenika kojemu se ne zna svrha!

VL
IV
ivica3213
21:19 16.09.2012.

Branitelji i ratni invalidi koji su stvarali ovu državu i koji su krvarili za nju, prvi su se odrekli 10% svojim primanja na mirovinama još davno, čim se počelo pričati o krizi. Pogledajte samo koliko je do sada branitelja naa sebe diglo ruke, nisu to sigurno napravili zato što im je dobro. Ovdje se sigurno ne radi o ljudima koji su se igrali rata nego onima koji su prolazili najteže i najgore ratne strahote. Svi vi koji niste bili na prvoj crti bojišta gdje se ginulo ne možete ni zamisliti što to znači.Bez obzira na sve, dostojno su se odrekli dijela primanja i nisu stvarali nikakve cirkuse.

VL
Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
21:31 16.09.2012.

jedva čekam socijalne nemire . ja nemam što izgubiti ali zato tajkuni i političari..........majko mila

VL
BK
bez.komentara
21:57 16.09.2012.

Sutra bi odmah otišao u banku da mi netko kaže da moram uplatiti 1000kn za liječenje nekog djeteta i odrekao bi se nekih stvari da pokrpam tih 1000kn,ali ovi imaju rezati i to deblje džepove,tako da im ne dam

VL
VE
velikazmija
22:39 16.09.2012.

važno je da ako se školstvu snizi osobni dohodak jovanče podnosi ostavku --i još je važnije da je uspio građanski odgoj u školi --

VL
OB
-obrisani-
16:28 17.09.2012.

Da su vladajući imali nekog sposobnijeg, sigurno ovaj na žalost dr ne bi obnašao dužnost ministra mirovinskog sustava. Žalosno, a i upitno je kako je i na koji način liječio oboljele. Sada zdrave svrstava u redove kancerogenih. Ukidajući Temeljne kolektivne ugovore, samo pogoduje kriminalcima i omogućuje im zadržavanje pošteno-ukradenog. Tko u ovoj državi ispašta osim sirotinje. Da bi zadržali sve one prijašnje o kojima ovise, a mnoge nisu sposobni smijeniti prihvatili su ih i nisu svjesni koliko gube. Gube povjerenje onih koji su vjerovali i nadali se boljem. Taj zadivljujući, podli smješak mogao bi zamjeniti sa ministrom zdravlja. Dr, Dr. Taj strogog pogleda ministar nije sposoban kao i on rješiti problematiku, kao boljitak malog nezaštičenog čovjeka. Oduzeti svim lopovima, ako on nije među njima, i prestati sa prijetnjama. Da smo svi bogati ljekari ne bi očekivali godišnje 2.5oo kn. Ne likujte unaprijed, jer vam se vraća poput bumeranga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.