Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANOVI

U novoj godini prvo moramo otplatiti sve što smo napravili ove

dobranic
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
16.12.2010.
u 16:00

U Murskom Središću nastavit će uređenje šetnice uz Muru te obaloutvrda, a u Poljskoj ulici gradit će se još jedna stambena zgrada

Prvo što nam predstoji u novoj godini jest otplata autobusnog kolodvora, uređenja Poljske ulice i uvođenja vodovoda – najavio je Josip Dobranić, gradonačelnik Murskog Središća. Za 2011. Gradsko je vijeće izglasalo proračun od 11 milijuna kuna, što je dva milijuna manje no ove godine.

– Išli smo skromnije. No bit će i rebalansa, na proljeće i jesen pa ćemo vidjeti. Osim ovih otplata, nastavit ćemo gradnju pješačkih i biciklističkih staza. Između mostova osvijetlit ćemo šetnicu uz Muru te nastaviti gradnju obaloutvrda u smjeru Hlapičine. Ako bude novca, počet će i uređenje Centra za kulturu – kaže Dobranić.

U naselju u Istarskoj ulici gradit će se još jedna zgrada. Vijećnici su odobrili prodaju gradske livade od 2322 metra četvorna.Prodat će se na javnom nadmetanju po početnoj cijeni od 40,50 eura po metru. Kupac mora izgraditi višestambeni objekt. Riječ je o trećem redu zgrada na ulasku u Mursko Središće. Potencijalni kupci moraju položiti jamčevinu od 30 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije