Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENO VIŠE OSOBA

Nova akcija u Zagrebu: Pala zločinačka skupina koja je naručivala ubojstva, postavljala bombe...?

Oznake hrvatske policije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.12.2021.
u 22:17

Neslužbeno se doznaje da su neki osumnjičenici povezani i s eksplozijom na Laništu

Više ljudi s područja Zagreba uhićeno je u srijedu tijekom popodneva u koordiniranoj akciji policije i Uskoka zbog sumnji da su unazad nekoliko godina diljem metropole postavljali eksplozivne naprave, naručivali ubojstva ali i bavili se trgovanjem narkoticima, javlja Jutarnji list.

Neslužbeno se doznaje da se nekim osumnjičenicima na teret stavlja i izazivanje eksplozije proljetos na zagrebačkom Laništu, točnije ispred stana u kojemu je živjela obitelj Uskokova okrivljenika Tomislava Sučića.

Komentara 13

Avatar Definity
Definity
22:56 22.12.2021.

Nema imena i prezimena, da ne vidimo nacionalni sastav 😏

RO
roland
23:48 22.12.2021.

Ovoje previše smiješno. Kada "padne " Gabby Žalac (prijateljica Andreja), Zvonko Vekić (sudac Županijskog suda u Osijeku), ili Dragan Kovačević (Slavonac, klubaš i štovatelj riba),. ...onda su svi mediji od 6 ujutro na uhićenjima, sve se fotka i dokumentira. AA sada, nema ni inicijala! Valjda tako mora biti, ali postavljam pitanje da li su oni uopće uhićeni. Nama fotografije, nema inicijala...????

MI
mirkec68
05:37 23.12.2021.

ima ih u saboru pa kaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije