Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U noći pala s balkona trećeg kata i teško se ozlijedila

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/2
30.05.2016.
u 16:05

Dogodilo se to na Zagrebačkoj cesti, a nakon što je pala, Hitna ju je pomoć prevezla u KBC Sestara milosrdnica gdje je ustanovljeno da je teško ozlijeđena.

B. B. (33) teško je ozlijeđena nakon što je u 3.40 u noći na 30. svibnja pala s balkona trećeg kata.

Dogodilo se to na Zagrebačkoj cesti, a nakon što  je  pala, Hitna ju je pomoć prevezla u KBC Sestara milosrdnica gdje je ustanovljeno da je teško ozlijeđena.

Zasad nije poznato kako je pala s balkona ni zbog čega, a sve okolnosti događaja se istražuju.

>> Zbog trovanja dvoje mladih Porečana pokrenuta istraga protiv dimnjačara

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:27 31.05.2016.

Zasad nije poznato kako? Možda bi za stručno tumačenje trebalo pitati Andreu Zlatar Violić. Cure, ak' se ne zna piti, ili izbjegavati balkone ili padobran na leđa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije