Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLAZ!

U njemačkom restoranu otkazali okupljanje pravaša

A-HSP
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
18.06.2016.
u 14:54

Autohtoni pravaši svoj su skup nakon zabrane odlučili organizirati u Stuttgartu

Njemačkom ogranku stranke Autohtona - Hrvatska stranka prava (A-HSP) onemogućeno je okupljanje u restoranu teniskog kluba u gradu Meschedeu pored Dortmunda, javlja lokalni dnevnik WAZ.

Sastanak na kojem je, osim predsjednika ogranka A-HSP za Njemačku Darka Tolića, trebalo sudjelovati i nekoliko članova središnjice iz Hrvatske, otkazan je nakon što je uprava teniskog kluba saznala da se radi o desnoj stranci te zakupnicima restorana, obitelji Radoš, naložila da onemogući održavanje sastanka, javlja dnevnik WAZ. Nakon toga je obitelj Radoš, koja vodi restoran Emanuell u kojem je trebao biti održan sastanak, otkazala gostoprimstvo.

- Mi nemamo ništa s tom strankom i odmah smo otkazali unajmljenu salu, rekao je za WAZ jedan od predstavnika ugostiteljske obitelji.

Darko Tolić se po njemački medijima u posljednje vrijeme isticao kao zagovornik desno-ekstremnih stavova a pripisuju mu se kontakti i s desno-ekstremnom Nacionaldemokratskom strankom Njemačke (NPD).

Policija u Dortmundu je nakon jedne dojave obavijestila Ured za zaštitu ustavnog poretka. Prema informacijama WAZ-a, A-HSP je mjesto sastanka prebacila u Stuttgart.

>> Dva skupa: Kordon interventne policije zbog šačice pravaških ‘vojnika’

Komentara 15

ZI
zimerman
11:40 19.06.2016.

Vazno je da Muslimansko Bratstvo moze radit sta hoce, njima je sve dozvoljeno. A ove greske Europa vec placa I placat ce sve vise , a kad skuze o cemu se radi , bojim se da nece biti kasno

BO
Bogodol
22:01 18.06.2016.

Nemaju nijenci pojima koji je glavni grad Hrvatske Države no ološ iz Hrvatske javi u Njemačku svoj zahtijev, možda i plate državnim novcem i tako nastaje zabrana, a mediji u Hrvatskoj se naslađuju.

ŠT
ŠtefekStepinec
07:46 19.06.2016.

Na žalost,uvjek nam stranci moraju ukazivati na to što je društveni talog i dno dna u Hrvata.A i ti ugostitelji su najvjerojatnije simpatizeri ovih retarda,ali suočeni s možebitnim posljedicama,brzo su se javno odrekli istih.Tipični dinaroidski mentalni sklop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije