Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud EU
Povratak na članak

U Njemačkoj ste i tražite posao? Prva tri mjeseca nema socijalne pomoći

Njemačka ne smije uskratiti naknade a da prije toga ne pruži osobi priliku da dokaže poveznicu s tržištem rada u zemlji iz koje je došla

Komentari 14

MA
marsovac
10:41 06.06.2015.

to nema nista direktno sa Hrvatima. Tako treba za sve i svakoga, najprije radi i zaradi i pokazi da si clan ovog Njemackog drustva a ne kao hrpa parazita koji znaju samo gdije je Njemacka i socijalni biro..........................Pokazite da su Hrvati posteni, hoce raditi i zele biti clan ovoga drustva........i jos jedna stvar postuj Njemca kakav takav je ti si dosao k njemu i vidjet ces da ce te prihvatiti i biti za tebe i uz tebe.

VL
DU
Deleted user
11:24 06.06.2015.

pa ovo jednostavno nije istina ,,,, mojoj obitelji nakon mjesec i pol nudjena je socijalna pomoć ali sam ju odbio .... drugovi partizani u njemačku se dolazi raditi a ne tražiti socijalu

VL
Avatar merytrogir123
merytrogir123
18:31 06.06.2015.

Kako uHrvakoj nema nikakve socijalne pomoci do zaposljenja ,alitu nema nikakvog medunarodnog suda nema pravo na posal onda nema prvvo na zivot Dica su am vec i ostarila a posla ni za lik , Kako da zive,??????

VL
CE
centirion
00:11 07.06.2015.

Radio sam u Americi 30 godina i zaradio mirovinu! Nikada nisam primio socijalu ili bilo kakvu pomoć niti jedan jedini dolar! Ponosim se time! Ponosim se mojom Amerikom koja mi je dala priliku za normalan zivot i rad kao i mojoj dijeci! "God Bless Amerika Always "!!!

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
11:17 06.06.2015.

u Njemacku se dolazi radit ane trazit socijalu ako zelite robovlasnistvo dodjite u njemacku..ahahhahaha

VL
Avatar d-ano
d-ano
13:31 07.06.2015.

Svi hrvati koji nemaju posao moraju sto prije za njemacku,,,,,,,,,,,rijesimo nase problem jer su oni godinama i stoljecima rijesavali svoje probleme preko nasih ledja,,,,,,,,,,hajmooo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.