Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

Rusija planira u listopadu početi s masovnim cijepljenjem protiv koronavirusa

Kako je obrazložio njemački ministar zdravstva Jens Spahn, testirati se mogu svi koji se vraćaju u zemlju, bez obzira imaju li simptome, i to unutar 72 sata od povratka.

Komentari 8

NL
ne_lupetkajte
06:58 02.08.2020.

U Rusiji cjepljenje nece biti prisilno, samo za one koji hoce da se cijepe.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
22:43 01.08.2020.

To će biti dobro kao i 1976 g. cjepljenje od svinjske gripe u Americi. Nakon cjepljenja na tisuće ljudi je umrlo i oostalo trajnim invalidima.

VL
MP
Miroslav.P
08:49 02.08.2020.

Gotovo je Rusi pobidili za 2 nedilje bit ce cjepivo registrirano. Javili tu na TV Moskvi.Koji ce to bit spektakl.Isto kad su Rusi poslali SPUTNJIK u svemir 1957 god.Al ce Rusi uzet milijarde. Vec 20 zemalja trazi cjepivo. Medu njima i Amerika . Vec neke zemlje uhvatila histerija i kmecanje. Vidim moji domaci Amerikanci kmece pobigoze Rusi cjelom svjetu sad kme kme ostalo. Treba ucit ud njih ne oblajavat

VL
DU
Deleted user
12:00 01.08.2020.

Gdje je Miroslav? Već se pomalo brinem... Da se nije cijepio sa tim ruskim cjepivom pa je na vječnim poljanama?

VL
DU
Deleted user
22:22 01.08.2020.

Vjerojatno su zaključili da su kolateralne štete manje od koristi.

VL
MP
Miroslav.P
12:18 01.08.2020.

Nije to nikakvo cudo kads je Ruska medicina dva koplja ispred svi. Oni su nasli ljek i protiv Gube Veliki boginja.Ebole . Sad prvi ce razviti cjepivo protiv Korone 19 treba uciti od njih. Naucni institut GAMALAJA ovdje u Moskvii zavrsaje cjepljenje posljednji dobrovoljaca. Vec krajem ovog mjeseca cjepivo bit ce registrirano.Zato je toliko kmecanje u Americi Kanadi i V Britaniji. Nece uzet milijarde hahaha. Sta kazu moji domaci Amerikanci. Evo jedan se javio VLASKOULICANEC vidim rikavela. Drz se blazenstva u Americi vidi blazenstvo na ulican katastrofa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.