Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE BOLNIČKIH KAPACITETA
Povratak na članak

U Nizozemskoj se zbog Covida odgađaju operacije osobama s rakom i srčanim bolesnicima

Parlament je podvojen o prijedlogu premijera Marka Ruttea koji želi ograničiti ulazak u zatvorene javne prostore na osobe s covid potvrdama. Kritičari ističu da bi takva mjera izazvala društvene podjele i da je diskriminatorna.

Komentari 7

DU
Deleted user
16:31 19.11.2021.

Cjepljeni se nemoraju bojati,oni mogu imati samo blage simptome korone a u najvecem slucaju su potpuno asimptomatski , jedino necjepljeni i jako mali broj cjepljenih mogu biti tesko bolesni i na respiratoru.tako barem tvrde stručnjaci i znanstvenici

VL
5S
505.scrtom
17:43 19.11.2021.

svašta,niti visoka procijepljenost im ne pomaže. da nije zbog toga što se ne testiraju oni koji su već uredno piknuti jer pomislili da su na sigurnoj strani.

VL
DU
Deleted user
16:19 19.11.2021.

Najveći broj pozitivnih i bolesnih od korone ce imati zemlje s najvecom procjepljenoscu,imate srece ,cjepljeni su zasticeni od tezih oblika bolesti,98%od hospitalizacije i respiratora .100%od smrti, rezultati ce biti jos bolji kad cjepimo djecu od0do5godina jer ona su najveca opasnostst i neprijatelji.a nista manje nisu opasni i ona od5do 15g.

VL
TL
TLC
17:59 19.11.2021.

Procjepljeno je 85% odraslog stanovnistva a ne sveukupnog stanovnistva, normalno da su brojke velike jer milijuni nisu cjepljeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.