Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska tragedija

U nesreći na Trešnjevci poginuli su majka (49) i sin (18)

prometna ozaljska (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
Autori: mšk/VLM, mvi/VLM
02.09.2011.
u 11:54

Audi je od siline udarca na mjestu usmrtio nesretnu ženu i njezina sina

U jučerašnjoj prometnoj nesreći na Trešnjevci, kako neslužbeno doznajemo, poginula je 49-godišnjakinja i njezin 18-godišnji sin. 

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se kada su se na raskrižju Ozaljske i Nehajske sudarili Porsche Cayenne dubrovačkih registarskih oznaka koji je vozio M. G. (56) i Audi A8 Quattro zagrebačkih registarskih oznaka koji je na mjestu usmrtio nesretnu ženu i njezina sina.

Policija moli sve očevice da se jave kako bi se što prije razjasnile okolnosti ove stravične nesreće u kojoj su poginuli slučajni prolaznici na križanju Ozaljske i Nehajske ulice u Zagrebu jučer oko 12.15 sati.

Prema prvim informacijama nesreću je skrivio vozač Porsche Cayennea koji je najprije udario u Audi koji se se počeo rotirati i pritom udario pješakinju. Žena je od siline udarca odbačena u prtljažnik parkiranog Renaulta Clija.

Svjedoci kazuju da je nesreća stvarno bizarna jer se Clio zatim odbio pa udario u mladića koji je ostao na mjestu mrtav. Taj mladić zapravo je, tvrde očevici, vlasnik Renaulta koji je vozilo netom prije nesreće, navodno, parkirao da bi otišao u pekarnicu.

Kako doznajemo, vozač Porsche Cayennea nije bio pijan, a on i vozač Audija iz nesreće su se izvukli bez ozljeda.

Nije ovo prvi put da se ovako bizarna nesreća dogodila na križanju Ozaljske i Nehajske. U ožujku 2009. godine H. G. (27) Roverom je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu Nehajske, udario u Opel Vectru koja je vozila Ozaljskom. Od siline udarca Opel je sletio na nogostup i "pokosio" pješake koji u čekali na pješačkom prijelazu.

 

Ključne riječi

Komentara 85

RE
retrovizor
19:07 02.09.2011.

i uvijek se štite mamlazi koji naprave ovako bizarne nesreće..nema imena počinitelja..da se možda taj zakon da u ponovni proces..znamo imena poginulih a ???

DU
Deleted user
21:33 02.09.2011.

Zagreb je definitivno grad s najmanje prometne kulture u Hrvatskoj, pa i šire. Sućut obitelji stradalih !

OB
-obrisani-
15:52 02.09.2011.

byserabya Neuk ti je onaj koji misli, da ti je otac :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije