Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Šibenika

U stravičnoj nesreći ozlijeđeno troje ljudi, preminuo muškarac

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
27.06.2015.
u 22:50

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci koji su iz jednog automobila morali izvlačiti ozlijeđene.

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu oko 18 sati na na državnoj cesti D33 nedaleko tunela Ploča kod Šibenika, javlja ŠibenikIN.

Prema prvim informacijama tog portala, zbog neprilagođene brzine crveni automobil Seat Cordoba u zavoju je prešao na suprotnu stranu ceste i frontalno se zabio u bijeli Golf te se odbio i naletio na plavi Renault Clio.

U sudaru je, prema pisanju 24 sata, ozlijeđeno troje ljudi, a četvrti ozlijeđeni preminuo je u bolnici. Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci koji su iz jednog automobila morali izvlačiti ozlijeđene.

>> 14 poginulih u sudaru autobusa i kamiona u Sibiru

Ključne riječi

Komentara 3

CR
crohumans
01:01 28.06.2015.

Suvozači ne reagiraju kada vozač luduje cestom i to je jedan problem. Koliko puta vidim manijaka na cesti a suvozačica sjedi kao fikus, kao drogirana. Više me čude takvi suvozači nego "vozači".

SA
sasavt
07:31 28.06.2015.

za doživotni zatvor !

TA
talijanka
16:23 29.06.2015.

Koliko vozaca u zavojima prelazi na drugu stranu.kao da su sami na cesti pa onda kada skrecu isto tako kao da voze slepera,,,Onaj tko nezna voziti u zavojima neka smanji brzinu,ako se nezna drzati svoje strane,najvise toga se moze vidjeti kroz Bosnu,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije