Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BMW sletio s autoceste

U nesreći četvero ozlijeđenih, dijete u teškom stanju

nesreća nova gradiška
Foto: JVP Nova Gradiška
19.07.2015.
u 15:02

Do nesreće je došlo kada je osobni automobil BMW njemačkih registarskih oznaka pod još neutvrđenim okolnostima, vjerojatno usljed neprilagođene brzine, sletio s kolnika i prevrnuo se na travnatoj površini pored autoceste

Tri su osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 14.30 sati dogodila na autocesti A3 Bregana - Lipovac između Okučana i Nove Gradiške. Među ozlijeđenima je i jedno dijete, koje je u teškom stanju hitno prevezeno u Zagreb.

Svi ozlijeđeni su kosovski državljani. Do nesreće je došlo kada je osobni automobil BMW njemačkih registarskih oznaka pod još neutvrđenim okolnostima, vjerojatno usljed neprilagođene brzine, sletio s kolnika i prevrnuo se na travnatoj površini pored autoceste. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PU brodsko-posavske, a na tehničku intervenciju izašli su i pripadnici novogradiške Javne vatrogasne postrojbe. 

>> Vozač poginuo nakon što se autom zaletio u stup i ogradu kuće

>> Vozaču slovenskog autobusa pozlilo u vožnji, zabio se u auto i osam parkiranih vozila

Komentara 1

MI
misterlister
10:14 20.07.2015.

Sućut djetetu što mu je sudbina podvalila pripadnika balkanske nacije za oca. Čitava lijeva traka na autocesti A3 pripada takvim intelektualcima iz Njemačke, Švicarske, Austrije i Italije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije