Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U nedjelju počinje prikupljanje potpisa za referendum o arbitraži

split
Ivana Ivanović/PIXSELL
13.11.2009.
u 14:43

Organizator je nevladina udruga "More je kopno", čiji je nacionalni koordinator Ivica Relković u Splitu najavio kako će se potpisi prikupljati do 30. studenoga.

SPLIT - U nedjelju 15. studenoga u svim većim hrvatskim gradovima počinje prikupljanje potpisa na peticiju kojom se zahtijeva referendum o Sporazumu o arbitraži sa Slovenijom. Organizator je nevladina udruga "More je kopno", čiji je nacionalni koordinator Ivica Relković danas u Splitu najavio kako će se potpisi prikupljati do 30. studenoga.

- Mi se ne izjašnjavamo ni za ni protiv sporazuma. Želimo da se građanima Hrvatske omogući pravo da kažu što misle - rekao je Relković najavljujući kako će se sve dosadašnje inicijative, uključujući i onu ribara iz Umaga, stopiti u ovu jednu.

Za raspisivanje referenduma trebat će im 450.000 potpisa građana, s JMBG-om, odnosno OIB-om.

Komentara 66

OB
-obrisani-
21:23 13.11.2009.

Hrvatski narod ce referendumom sprijciti veleizdajnicki plan vlaisavljicke

BL
Blackwater
21:13 13.11.2009.

što se ovi srbčići javljaju po hrvatskome forumu?? Dajte odhebite, bando jedna, nije vam ovo Srbija ili ex.SFRJ...

OB
-obrisani-
16:25 13.11.2009.

rakun235, blago vama kranjskim kobasicama od niti miljun i pol ljdui....jao nama, od te velike \"nacije\" ...kako ste opasni ,vazni i znacajni! jaoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije