Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u dubrovniku

U navijačkom zanosu ispalili raketu pa zapalili Srđ

požar,srđ
Dubrovniknet.hr
11.06.2012.
u 10:36

Vatrena stihija zahvatila je južne padine brda koje se nalaze iznad Gornjeg Konala.

Za vrijeme sinoćnjeg navijačkog slavlja tijekom utakmice Hrvatske i Irske jedan navijač nepažnjom je nešto prije 21 sat izazvao požar na Srđu iznad  Dubrovnika.

Dubrovniknet.hr piše da je vatrenu stihiju uzrokovala ispaljena signalna raketa na južnim padinama brada, iznad Gornjeg Konala. Požar je saniran brzom intervencijom vatrogasne službe. U gašenju su sudjelovala tri vatrogasna vozila.

Malo kasnije, oko 22 sata, incident sa signalnom raketom uznemirio je i obitelj 40-godišnjaka iz Kaštel Gomilice. Projektil koji je ispalila nepoznata osoba zabio se u fasadu kuće i uzrokovao materijalnu štetu, izvijestila je policija. 

Komentara 11

DI
duncan_idaho
11:02 11.06.2012.

Svjetski prvaci u debilizmu. Nadam se da će novčano globit i spremit u buksu

BO
boston
14:09 11.06.2012.

Nedo nam bog da budemo sampioni....

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
11:00 11.06.2012.

Ovo mi nebi smjelo biti simpatično, al' ipak jest! Pozdrav Dubrovniku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije