Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE TEROR U AFGANISTANU

U napadu bombaša samoubojice najmanje 13 mrtvih i 36 ranjenih

afganistan, napad, vojnici
AFP
20.11.2009.
u 08:26

Bombaš se motociklom dovezao na gradsku tržnicu u gradu Farahu na jugozapadu Afganistana, blizu mjesta utovara kamiona koji prevoze hranu i ostala dobra.

Bombaš samoubojica usmrtio je 13, a ranio 36 osoba u napadu koji se dogodio dan nakon što je Hamid Karzai položio zakletvu za svoj drugi predsjednički mandat. Među poginulima je i jedan policajac.

Bombaš se motociklom dovezao na gradsku tržnicu u gradu Farahu na jugozapadu Afganistana, izvijestila je tamošnja policija.

Bomba je eksplodirala nedaleko od guvernerove kuće, u blizini mjesta utovara kamiona koji prevoze hranu i ostala dobra u druge afganistanske provincije.

Provincija Farah, inače  pustinjsko područje, učestala je meta talibanskih napada.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beta
18:32 20.11.2009.

Svaka cast ovi muslici zaista ispoljavaju jednu zavidnu razinu odgovornosti i ljubavi prema poslu kojeg rade (genijalnost)! Moze se netko sjetiti dana u zadnjih deset godina a da taj dan: \"jedan ili vise muslimana nisu ubili desetke tisuca neduznih negdje u svijetu\" Takvog dana nema muslici delaju i dan i noc, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, neumorno sire ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije