Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u jankovcima
Povratak na članak

Hodala rubom ceste: Pijan BMW-om naletio na djevojčicu (13)

Mještani Starih i Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je ulica dobro osvijetljena

Komentari 5

GO
gogs0302
12:27 19.04.2014.

Sve dok su kazne minimale ili nikakve za ubojstva na cestama do tad će pijani vozači divljati .Tajkun Mačešić je pijan prošao na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Moć i bogatstvo pomogli su mu da ga sutkinja nagradi sa samo 2 god.zatvora- a minimalna kazna je 3god. U zatvoru naravno nije, jer mu je "jako loše" i ima maloljetnu kćer, o kojoj nije brinuo kad je lokao i usmrtio mladića.

VL
HR
hrxxx111
15:14 19.04.2014.

sto se cudite tome sto je hodala po cesti? cesta je osvjetljena staza nije

VL
MX
Mister X
11:54 21.04.2014.

Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je """""ulica dobro osvijetljena""", ali i djevojčici koja je hodala rubom ceste iako je s obje strane pješačka staza. Roditelji odgoj ? Puno toga nije u redu i ovdje odmahh vozača osuditi je najlakše bjednicima koji nemogu da shvate da je cesta za automobile a nogostup za piješaka !

VL
OB
Objektivno...
08:38 19.04.2014.

40 godina i BMW... Maloprestar za divljanje ali uzrast taman da je bio malo namazan. Ništ ne piše jel bilo promila ili postotaka alkohola u krvi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.