Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kina otvara vrata
Povratak na članak

U najnapučenijoj zemlji na svijetu sve manje jedu pse, sve ih više šetaju

Kada bi netko želio osvojiti Kinu, onda bi to treao učiniti u podne. Tada svi ručaju

Komentari 3

HR
hrxxx111
18:43 29.04.2014.

zato cemo mi poceti jesti pse, zmije i bube ako se HDZ i SDP nastave ismjenjivati na vlasti

VL
Avatar insideout
insideout
19:32 29.04.2014.

“Rad oslobađa"...bilo na kineskim proceljima...jesi I ti ucila ustasoidnu povijest od 1991-ve. a drugo kinezima nije bio pas nacionalno jelo nego patka I cak svinjetina. to sto se jeo I pas isto bi bilo ko da napises u hrvatskoj svee manje jedu zablje noge ili puzeve. a trece znas li ti novinaru razlike izmedju rijeci najnapucenije I naj mnogoljudnije. kina je najmnogoljudnija zemlja svijeta ali sigurno nije najnapucenija. hebo te, dje vi vecernji nalazite ove novinare

VL
RA
radiomilevabeograd
17:06 30.04.2014.

jedino što kinezi ne jedu je "chinese food"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.