Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani za pamćenje
Povratak na članak

U nacionalnu povijest ulazi rezultat, ali i doček vatrenih na rezultat

Sad valja vidjeti za kim ćemo se povesti, za onima koji kažu da smo bezvrijedni ili za onima koji vjeruju da možemo puno postići.

Komentari 17

DU
Deleted user
20:54 21.07.2018.

U povijest ulazi bezrazlozno pljuvanje vatrenih poradi zelje da pjeva Thompson i Dolencicev bezobrazluk te katastrofalna organizacija doceka od strane doticnog! Hvala navijacima sta su "izvukli" docek✌🇭🇷🇭🇷✌

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
20:53 21.07.2018.

Srce mi se slomilo nakon poraza, ne zbog samog poraza, nego zbog tuge na licima naših igrača, posebno Modrića. Cijelo vrijeme je izgledao zgažen, i kad je primao medalju, i kad je primao nagradu za najboljeg igrača, i na aerodromu, i kad je ušao u bus. Raspoloženje mu se počelo popravljati tek kad je vidio koliko ih je ljudi došlo pozdraviti. Već kod Dugava je bio odlično rapsoložen, na trgu je blistao. I onda je Luka Modrić, najjbolji igrač na svijetu, najbolji hrvatski igrač svih vremena, koji nam je pružio toliko sreće, zamolio jednu pjesmu, na što mu udbaška anemična stoka prvo isključila zvučnike, a onda i mikrofon. Nikad zaboraviti. Nikad.

VL
LL
LUDI LJUDI
12:36 22.07.2018.

Nema ništa ljepšega od "Lijepa li si", pjesme koja se dogodila i neprimjerenijeg u ovako velikom slavlju, pozdrava zds, koji se nije dogodio. I to dovoljno govori o veličanstvenom i neopisivom trenutku, u kojem je bilo dovoljno i ljubavi i razuma. Naprijed Hrvatska, unatoč svim pokušajima s krajnje lijeva ili desna. Neka ova pobjeda i uspjeh, postignut znanjem, iskustvom, zajedništvom, zalaganjem i odnosom prema zemlji i narodu, bude trajno nadahnuće u postizanju boljih rezultata u životu svakoga od nas.

VL
LU
lucio2
20:39 21.07.2018.

A sada dosta s nogometom na naslovnoj stranici! Najvaznije SPOREDNA stvar!

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:58 22.07.2018.

Prava rapsodija slavlja za 95% građana a onih 5% su nazovi prof.Puhovski, Šprajc i njima slični .., neka pati koga smeta :)

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
20:40 21.07.2018.

U nacionalnu povijest ulazi rezultat naslova Svjetskog prvaka, ali i doček šampionskih galskih pjetlovi doma u Pariz.

VL
SL
slovenc007
11:23 22.07.2018.

Sve super da se Tupson nije pojavijo. To je bacilo ljagu na sve skupa. To je isto ko da bi Baja mali kninđa dočekivo košarkaše u Srbiji. Nezamislivo!

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:45 21.07.2018.

Nije prošlo ni tjedan dana a već je sve po starom ;(

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.