Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neiskorišteno blago
Povratak na članak

U muzeju Domovinskog rata nema sadržaja, ali ni naplate

Napravljeni su idejni i glavni projekt budućeg muzejskog vojnog kompleksa, ali još nema troškovnika, pa se ne zna ni moguća cijena.

Komentari 3

OB
-obrisani-
09:25 09.09.2010.

Sve što je vezano uz Domovinski rat je ovoj državi nevažno. Osim pred izbore.

VL
ZA
zabac
22:45 11.09.2010.

ovoje jako dobra ideja. radujemse posijetiti ovaj muzej na turnju, i osobno priloziti moju donaciju ,nadamse dace ovaj novi muzej i otvoriti par novih radnih mijesta ,i sam muzej ce biti ponos HRVATSKIH BRANITELJA fantasticno bog

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:32 12.09.2010.

Bio sam tamo, nije mi jasno kako su mogli navesti točan broj posjetitelja, kad niti naplaćuju ulaznice, niti netko na bilo koji način kontrolira, tj. broji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.